Recomandam in Bucuresti

Mai jos puteți găsi detalii despre ansamblurile rezidențiale din care fac parte apartamentele prezentate sau ansambluri în care există posibilitatea de implementare a soluțiilor amenajare și organizare Layout.

Quadra Trees 2

Quadra Trees 2

Întreaga idee de a construi Quadra Trees a pornit de la dorința de a crea un colț de natură în interiorul orașului. “Trees” (copaci) se regăsește și în numele complexului, deloc întâmplător. Pentru noi nu este doar un cuvânt. Este parte din ADN-ul acestui proiect și un simbol pentru angajamentul pe care ni-l luăm: acela de a crea un ansamblu rezidențial care oferă unul din cele mai bune raporturi între suprafața construită și zona verde peisagistică din întreg Bucureștiul. Bun venit acasă, în natură!

Zona Mihai Bravu

0725 117 711

Triama Residence

Triama Residence

Planurile apartamentelor au un grad mare de flexibilitate ceea ce face posibilă acomodarea majorității nevoilor unei familii.

În majoritatea apartamentelor din ansamblu se poate realiza o bucătărie închisă sau deschisă în funcție de preferințe.

Strada Baia de Aramă 1, București 022204

0722 xxx 578

Splaiul Unirii Residence 2

Splaiul Unirii Residence 2

Splaiul Unirii Residence 2 este un nou imobil ce continua seria proiectelor marca Mihai Bravu Residence.
Ca si proiectele anterioare, acest imobil se afla in Sectorul 3, cartier Vitan, in imediata apropiere a statiei de metrou Mihau Bravu. Apartamentele au compartimentari de tip decomandat, dispunand de bucatarie inchisa.

Zona Mihai Bravu

0724 880 890

Sectorului 20

Sectorului 20

Stația de metrou Piața Muncii se află la o distanță de 300 de metri de la locuințele Ansamblului Rezidențial Global City Residence, precum și la alte mijloace de transport în comun este o distanță mică. Policlinica și Spitalul Clinic de copii Victor Gomoiu, diverse bănci, multe săli de sport, grădinițe de copii, școli și licee se află foarte aproape. De asemenea timpul poate fi petrecut plăcut în Parcul Național, Parcul Voinicelul sau la Patinoarul Flamaropol din vecinătate. Distanța până la Gara de Nord este de 6,9 km. Aeroportul Otopeni se află la 19,7 km și Aeroportul Băneasa este la o distanță de 9,8 km. Până în centrul capitalei sunt doar 3,8 km.

Intrarea Sectorului nr 20, București 077190, Romania

0786 700 903