Vivre, locul in care gasesti tot ce ai nevoie pentru a fi propriul tau designer de interior

Achiziționarea sau renovarea unui nou apartament vine întotdeauna și cu dorința de a folosi cât mai eficient și plăcut vizual spațiul disponibil. Odată rezolvate cerințele funcționale, cu sau fără ajutorul soluțiilor de optimizare Layout, vom căuta să cumpărăm acele piese de mobilier care integrează cel mai bine direcțiile de design interior cu stilul personal.


Fie că sunt preferate elementele moderne, Art Deco sau industriale, este foarte ușor să găsești piesele de mobilier și decorațiunile potrivite într-un singur loc, mai ales când alegem opțiunea online.


Vivre are unul dintre cele mai complexe magazine online din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 550.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume, pentru ca tu să alegi piesele care ți se potrivesc.

Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi o gamă largă de mobilă și accesorii pentru casă. De aceea, Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri, fără să fie necesar să alerge, să caute și să cunoască anumiți producători cunoscuți doar de profesioniștii din domeniu.


10 categorii de produse pentru orice plan de redecorare


În cazul în care îți dorești să fii propriul designer, amenajarea apartamentului poate fi un proces distractiv, însă poate veni și cu o mulțime de provocări, mai ales când este vorba despre mobilarea tuturor camerelor. De aceea, Vivre ne ajută prin organizarea produselor în 10 categorii, potrivite pentru fiecare cameră: Mobilă, Decorațiuni, Bucătărie, Textile cameră, Corpuri de iluminat, Accesorii baie, Menaj & organizare, Covoare, Grădină și Lifestyle.


Poți alege online canapele și colțare confortabile, aduse din toate colțurile lumii, pentru a se potrivi noii amenajări. Fie că îți dorești un cadru de pat simplu sau eleganța unui pat tapițat, sunt șanse mari să găsești un model potrivit pe vivre.ro.

Se știe că, de cele mai multe ori, ambianța placută a locuinței este dată de cele mai multe ori de textile și de covoarele potrivite. Vivre este o sursă excelentă pentru a achiziționa astfel de produse, mai ales că textilele și covoarele au fost a doua cea mai vândută categorie din portofoliul companiei în 2020.


Nu trebuie uitate nici corpurile de iluminat, acestea fiind de cele mai multe ori elemente care necesită o atenție specială, ajutând la conturarea întregii camere.


În topul categoriilor de produse care în 2020 au înregistrat cele mai mari vânzări au fost piesele de mobilier, urmate de textile și covoare. Pe locul al treilea au fost decorațiunile și accesoriile pentru casă. Acestea au reprezentat cumulat aproximativ 60% din vânzările totale ale companiei.

Acces la diferiti furnizori prin Vivre Marketplace


Pentru că o gamă largă de produse oferă o libertate mai mare în amenajarea locuinței perfecte, pe Vivre Marketplace sunt disponibile în prezent produsele a peste 500 de furnizori locali, majoritatea având o perioadă scurtă de livrare. Indiferent că este vorba despre piese de mobilier, decorațiuni sau produse de lifestyle, toate acestea sunt pe vivre.ro, deci le poți găsi și achiziționa ușor și rapid.


Tot Vivre ofera inspiratia de care ai nevoie pentru fiecare proiect


Sursele de inspirație sunt importante ca sa ne găsim stilul potrivit și să ne conturăm propriul plan al apartamentului. Astfel, Vivre ne ajuta si cu un blog, unde poți accesa soluții ingenioase, sfaturi și informații utile despre cele mai importante stiluri de design interior, precum și noutăți în ceea ce privește tendințele și culorile fiecărui an.


Totodată, te poți inspira zilnic de pe conturile de Facebook, Instagram și Pinterest Vivre, unde îți sunt puse la dispoziție idei care care ajută la amenajarea unui spațiu personal, în ton cu cele mai importante trenduri din industrie.


Având acces la atâtea informații și oferte, Vivre este un partener puternic atunci când vrei sa fi designerul de interior al propriei locuințe.


61 afișări0 comentarii