Ce va putem
oferi?

Implementând soluțiile noastre veți profita maxim de  apartamentul ales fără a simți că faceți compromisuri în privința spațiului și a calității locuirii.

Vom face loc pentru fiecare din pasiunile și activitățile dvs. sau ale familiei dvs.

Pentru majoritatea ansamblurilor putem găsi soluții care sa țină cont de proiectul inițial dar care să răspundă unui anumit segment de posibili noi clienți.

Planuri optimizate din ansamblurile rezidentiale

Ne propunem sa oferim cât mai multe tipologii de planuri, frecvent întâlnite în ansamblurile rezidențiale, tocmai pentru a putea fi cu ușurință transpuse în realitate.  Pentru fiecare apartament există informații tehnice minime,  indicații de mobilier și sugestii de amenajare.

2

Recomandari ansambluri rezidentiale

Apartamentele propuse se bazează pe oferta reala existentă în piața imobiliară. De aceea avem o secțiune separată de prezentare a ansamblurilor în care se regăsesc planurile prezentate sau în care pot fi cu ușurință adaptate. 

3

Inspiratie amenjare interioară

Fiecărui plan îi corespunde o propunere de amenajare, pentru care  veți avea la dispoziție un plan cu mobilierul fix și o listă de cumpărături pentru piesele cheie. Bineînțeles, planurile propuse vă permit să realizați orice design doriți, comparimentările propuse nefiind limitative din punct de vedere al design--ului.

4

Servicii personalizate

Asiguram servicii de consultanță pentru dezvoltatorii care  vor să implementeze conceptul Layout .

La cererea unui proprietar putem analiza implementarea conceptului Layout și în alte apartamente decât cele prezentate pe site.